SINTERKLAAS OP BEZOEK BIJ DE SAMENWERKENDE TEAMS VAN EVV/RIOS’31

WOENSDAG 29 NOVEMBER 2017

SINTERKLAAS OP BEZOEK BIJ DE SAMENWERKENDE TEAMS VAN EVV/RIOS’31 – 29 november 2017

Beste voetballers en voetbalsters van EVV en RIOS’31,

Op woensdag 29 november 2017 zullen sinterklaas en zijn pieten weer een bezoek brengen aan de JO7 en JO9 teams van de samenwerkende teams van EVV en RIOS’31. Voordat sinterklaas op bezoek komt, zal er een voetbalactiviteit zijn op het hoofdveld.
Deze voetbalactiviteit begint om 15.30. Spelers die meedoen worden om 15.00 verwacht. Graag voetbalkleding meenemen. Om 17.00 uur worden sinterklaas en de pieten verwacht in de kantine van EVV. Sinterklaas zal de spelers van de JO7 en JO9 weer persoonlijk ontvangen.
De spelers van de JO7 en JO9 kunnen ook meedoen aan een kleurwedstrijd. Sinterklaas zal tijdens zijn bezoek de uitslag van de kleurwedstrijd bekend maken. Ook dit jaar zijn er weer leuke prijzen te winnen, dus doe goed je best.

Meer informatie over deze sinterklaasactiviteit krijgen jullie via de trainers/leiders.

De sinterklaasactiviteit duurt van 15.00u. tot ongeveer 19.00 uur.

 

Namens EVV en RIOS’31 wensen wij iedereen een gezellige sinterklaasmiddag.

Tot woensdag 29 november 2017.