Dringend gezocht kantine-beheerder(s)

Vanwege de beëindiging van het kantinebeheer door Toos en Jan Brouwers, zijn wij naarstig op zoek naar een nieuwe kantinebeheerder (ster) of evt. een stel wat invulling aan deze vacature wil(len) geven. De opvolger(s) van Toos en Jan wacht een uitdagende taak om het middelpunt te vormen in het kloppende hart van onze club, de kantine.
Daarnaast zijn wij zijn op zoek naar enthousiaste (klant)vriendelijke vrijwilligers die bij ons in de kantine willen komen helpen. Dit kan zijn op trainingsavonden(dinsdag en vrijdag), maar ook op wedstrijddagen (zaterdag voor de jeugd, en zondag voor de senioren).
De werkzaamheden komen op het volgende neer:
•Koffie en thee zetten en serveren
•Frisdranken serveren
•Bier tappen
•Chips/snoep verkopen
•Broodjes smeren
•Warme snacks klaarmaken/frituren
•Afwassen
Of je nu elke week, of 1 x per maand kunt, alle hulp is bij ons welkom! Voel je er iets voor om ons “kantine-team” te komen versterken? Neem dan contact op met een van de bestuursleden, stuur een mail naar info@rios31.nl of bel op vrijdagavond, of op zondag naar de kantine. Telefoonnummer: 0475-485688 of door de week op 0654236122