500ste Pingelieër! Een dankwoord aan Wim Heijthuijsen

Beste Pingelieërs,

Allereerst willen wij als bestuur, spelers, vrijwilligers, lezers en sympathisanten van ons clubblad, Wim Heythuysen van harte feliciteren met het behalen van de 500ste uitgave van de Pingelieër. Wat destijds begonnen is als clubblad van RIOS’31 in stencilvorm is in de jaren uitgegroeid tot het digitale Icoonblad van RIOS’31.

Opgericht in de huidige versie en kind van Wim en Frank deed het nieuwe medium zijn intrede bij RIOS’31 in 2005. In het begin werd zoveel mogelijk nuttige en interessante informatie van de club op deze wijze gedeeld met de buitenwereld. Begonnen met wedstrijdverslagen, speeldata , speelschema’s en andere nieuwigheden evalueerde de Pingelieër naar een blad met wedstrijdverslagen, boekverslagen, cartoons, muziekverslagen en verslagen van bekende Nederlandse sportjournalisten, onder andere van oud RIOS’31 speler Willem Vissers.

Kortom de Pingelieër is een begrip in de RIOS’31 voetbalwereld en daarbuiten. Er wordt altijd weer met veel verwachting uitgekeken naar de volgende nieuwe editie. Al met al een grote mijlpaal in de RIOS’31 clubhistorie en is het zelfs door dagblad De Limburger op waarde geschat met een mooi redactie-stuk in De Limburger met een trotse Wim aan het werk.

Tot slot willen we iedereen hartelijk danken voor werk, inzet en bevlogenheid die meegewerkt hebben aan alle geslaagde 500 Pingelieërs en in het bijzonder, Wim Heythuysen.

Bestuur RIOS’31