Potgrondactie Rios`31 uitgesteld vanwege Coronavirus uitbraak

De ontwikkelingen in de verspreiding van het Coronavirus en de adviezen van de overheid de laatste dagen heeft het bestuur van Rios`31 doen besluiten om de jaarlijkse huis aan huis potgrondverkoopactie, die voor zaterdag 21 maart stond gepland tot nader bericht uit te stellen.

Om de actie te laten slagen is de hulp van vele vrijwilligers / sympathisanten onontbeerlijk. Juist deze groep mensen heeft laten weten terughoudend en voorzichtig te zijn om huis aan huis langs te gaan en het risico van verspreiding op die manier te vergroten. Daardoor is er te weinig hulp beschikbaar om de actie soepel te laten verlopen.

Rios`31 wacht de adviezen en de berichtgeving van het RIVM af tot 31 maart en neemt vervolgens een besluit om de actie eventueel in April te laten doorgaan of, afhankelijk van de situatie op dat moment, helemaal af te gelasten.

Wij houden op de hoogte via deze website.

Bestuur Rios`31