Rios`31 verwelkomt nieuwe spelers!

Door de uitbraak van de Coronacrisis is de voetbaljaargang 2019-2020 zoals bekend abrupt afgebroken. De kampioensaspiraties en daarmee een eventuele promotie naar de 4e klasse waren al opzij gezet. Een periodetitel halen en via de nacompetitie promoveren was wél nog haalbaar geweest. Het liep allemaal anders en we zullen nooit weten hoe het allemaal was geweest als deze wereldwijde pandemie met ongekende gevolgen niet was gekomen.

Hoe dan ook, het vizier is nu gericht op de maand september als het amateurvoetbal weer ( hopelijk ) van start gaat.
Een aantal spelers gaat Rios`31 verlaten en hun geluk elders zoeken.

Tim Cuijpers                       Stevensweert
Wesley Romeijnders           Roosteren
Colin Papen                        Roosteren
Lars Stal                              Roosteren
Kevo Cremers                     Acht
Wij danken hen voor hun inzet voor onze club en wensen hen succes bij hun nieuwe club

We heten de volgende nieuwe spelers welkom bij Rios`31;

1 Rody van Vulpen – 25 jaar – wonende Echt –  aantal jaren niet gespeeld
2 Robin van Cruchten – 25 jaar – wonende Roermond – aantal jaren niet gespeeld
3 Ferdy Meuwissen – 26 jaar – wonende Wessem -afkomstig van Maasgouw
4 Austin Nkederim – 23 jaar – wonende in Peij – afkomstig van Neuss (D)
5 Bart Hoven  18 jaar – wonende Echt – afkomstig van EVV A2
6 Mike Beunen 17 jaar – wonende in Hingen – afkomstig van EVV B1
7 Guido Timmer 20 jaar – wonende Maasbracht – diverse jaren niet gevoetbald
8 Jordy Corpelijn 19 jaar- wonende st Joost – 2 jaar niet gevoetbald laatst EVV A2
9 Dennis Beunen 27 jaar – weer opnieuw gestart na 1 jaar gestopt te zijn.
We hopen dat de nieuwe spelers snel hun draai zullen vinden bij Rios`31! Helaas hebben we niet van alle nieuwelingen een foto


Ferdy Meuwissen
En het bloed kruipt waar het niet gaan kan…
Zo ook bij Ferdy Meuwissen. Jaren gevoetbald bij Fc Maasgouw en uiteindelijk zijn voetbalschoenen aan de wilgen gehangen. Maar dan kruipt het bloed en jeukt het toch aan alle kanten. Voetballen, dat is wat wil ik!
Met een paar nieuwe voetbalschoenen ‘ruikt’ hij aan het veld en staat te popelen om begin augustus zijn comeback op de velden te maken.
Wat Ferdy als voetballer typeert is zijn gedrevenheid om te winnen. Als buitenspeler jaagt hij graag op een goaltje en geeft hij menig verdediger, het nakijken. Juist deze winnaarsmentaliteit zal hij bij RIOS’31 opnieuw ten toon kunnen stellen. Want zijn ambitie is om met RIOS’31 de strijd om het kampioenschap in de 5e klasse aan te gaan. ’Winnen staat bij mij voorop!’ zegt Ferdy in gesprek met de technische commissie, ‘en hier zal ik alles voor gaan doen, samen met mijn teamgenoten in de rood/wit kleuren van RIOS’31’.

 
Robin van Cruchten

RIOS’31 heeft haar eerste team opnieuw kunnen versterken met speler . Deze korporaal in het leger weet zijn mannetje wel te staan en zorgt voor stabiliteit in het elftal. Robin is 25 jaar en woonachtig in Roermond. Hij heeft in verleden bij FC Maasgouw gevoetbald.
Robin is een veelzijdige speler die op meerdere posities kan spelen. Zijn voorkeur gaat uit naar een positie in de verdediging. Maar ook op het middenveld kan Robin zijn mannetje staan. Zijn ambitie is het om met RIOS’31 dit jaar mee te doen voor het kampioenschap en promotie naar de vierde klasse te realiseren.

RIOS’31 is blij met haar nieuwe aanwinst die het motto van ‘nooit opgeven’ zal uitdragen in het eerste elftal.

Robin hartelijk welkom en veel succes bij Rios`31!!


Nnaji Nkemdirim ( Austin )

RIOS is ook blij met de nieuwe aanwinst voor het seizoen 20/21 in persoon van Nnaji Nkemdirim. Nnaji wordt indewandelgangen ook wel Austin genoemd. Hij is samen met zijn vriendin, sinds kort woonachtig in de kern Pey en wil hier graag komen voetballen.Austin is een rappe, robuuste speler afkomstig van DJK Rheinkraft Neuss en is van een Nigeriaanse afkomst. Hij kan op meerdere posities spelen.
RIOS’31 is blij met de keuze van Austin om hier te komen voetballen en wenst hem veel succes en een hartelijk welkom!