Lid worden

LEUK DAT JE BIJ RIOS’31 WIL KOMEN VOETBALLEN!

Heb je altijd al willen voetballen maar is het er niet van gekomen? Dacht je al langer om iets in teamverband op te pakken en samen plezier te beleven in voetballen? Of wil je toch gaan voor prestatie en voetballen voor de eerste plaats?
Dan ben je op het juiste adres bij voetbalvereniging RIOS’31.
Bij RIOS’31 bieden wij een veilige omgeving aan waarin jij lekker kunt voetballen. Natuurlijk bestaat het grootste deel van de tijd uit trainingen en wedstrijden. Daarnaast organiseren we binnen onze gezellige vereniging ook uitjes en activiteiten. Daarmee kun je bij ons terecht voor zowel je sportieve uitdaging als je sociale interactie. Als club, midden in de samenleving willen we sport en plezier samenbrengen en iedereen die wil voetballen, laten voetballen. Of dit nu competitief is in ons eerste elftal, een treetje lager bij ons tweede team of recreatief in een 35+; je kunt het allemaal bij RIOS’31

 

RIOS’31 jeugd

RIOS`31 is bij aanvang van het seizoen 2013-2014 een samenwerking aangegaan met EVV en St. Joost voor wat betreft het jeugdvoetbal. Dit om de doorstroming naar de jeugdteams in de opeenvolgende leeftijdscategorieën mogelijk te maken en om nieuw aangemelde jeugdleden de mogelijkheid te bieden om als lid van  RIOS`31 te kunnen voetballen met leeftijdsgenootjes, zij het dan in combiteams van genoemde verenigingen. Vooralsnog wordt er gewerkt in samenwerkende teams. Dit betekent dat daar waar één of meer van de deelnemende verenigingen een tekort aan spelers heeft om een team te vormen in een bepaalde leeftijdsgroep, er een samengesteld team wordt gevormd bestaande uit spelertjes van twee of alle drie de verenigingen.

 

KOM GERUST EENS MEETRAINEN!

Als je eerst een keer wilt proeven hoe het is om bij RIOS’31 te voetballen dan mag je gerust een paar keer komen meetrainen. Neem dan even contact op met Jos Schlangen en dan gaan we dat regelen.

 

Tot snel bij RIOS’31!

 

AANMELDEN